Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Vizita Comisia Europeana

 

Vizita Reprezentanței Comisiei Europene în România

Miercuri, 25 septembrie 2019, între orele 9-11, vor avea loc o serie de întâlniri între elevii și profesorii liceului cu personalul de la Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Activitățile sunt programate în Amfiteatrul instituției din Corpul B.

Incepere an Scolar 2021-2022

Festivitate de Deschidere

AN ȘCOLAR 2021-2022

 

           Luni, 13.09.2021, ora 9.30 va avea loc, în cadrul unei manifestări festive, ceremonia de deschidere a noului an școlar 2021-2022.

             Participanții pot să pătrundă în incinta instituției începând cu ora 9,00. Pe toată durata manifestărilor se vor respecta regulile privind protecția împotriva virusului SARS CoV 2.

          

            Vă dorim mult succes în noul an școlar!

 

Director,

Dr. Prof. Buzera Marius

PLAN SCOLARIZARE 2020

 

COLEGIUL TEHNIC “GENERAL GHEORGHE MAGHERU” TG-JIU

PLAN DE ȘCOLARIZARE 2019-2020

 

 •  Liceu zi-CLASA IX-a
  • Industrie alimentară
   •  Tehnician analize produse alimentare
 •        Resurse naturale și protecția mediului 
  •          Tehnician ecolog și protecția calității mediului

 

 •  È˜coala profesională-învățământ dual-CLASA IX-a
  • Industrie alimentară
   • Preparator produse din carne și pește
 •        Chimie industrială
  •        Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor
PROGRAMARE LIMBA ROMANA

 

EXAMEN BACALAUREAT 2019

 

PROGRAMAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE - LIMBA ROMÂNĂ,

PE ORE, O PUTEȚI VIZUALIZA

LA ACEST LINK

Balul Absolventilor 2019

 

"Balul Absolvenților 2019"

 

        Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” a fost prezent la "Balul Absolvenților 2019", eveniment organizat de Primăria Municipiului Tg -Jiu. Felicitări pentru inițiativa și la cât mai multe ediții !!! (foto)

 

                                                       Bibliotecar Dan irina

215 ani de la nastere

 

215 ani de la nașterea patronului spiritual al școlii noastre,

Generalul Gheorghe Magheru (1804-1880)


         La împlinirea a 215 ani de la nașterea patronului spiritual al școlii noastre, Gheorghe Magheru (1804-1880), elevii însoțiți de prof. Savulescu Manuela, au depus o coroana de flori la statuia care îl reprezinta pe gorjeanul patriot, din fața Colegiului Tehnic General Gheorghe Magheru Tg-Jiu. Au fost organizate și alte activitați: prezentari referate, prezentari powerpoint, care au prezentat realitatea Generalului Gheorghe Magheru. (foto)

 

                                                                  Bibliotecar Dan Irina


Rose

Invitatie

Proiect Erasmus+

 

PROIECT EUROPEAN

 

   În perioada 14.01.2019 – 18.01.2019   Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” Târgu Jiu alături de Gimnazija in Srednja Sola Rudolfa Maistra Kamnik, Escola Profissional de Ciências Geográficas Lisboa, Sultangazi Ataturk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, derulează o serie de activități  privind identificarea de metode și abordări  didactice privind  implementarea soluțiilor informatice  în formarea competențelor secolului 21.

    Activitățile  se derulează în cadrul proiectului  Erasmus + KA229 cu titlul  ”Integrating technology in the teaching process, path towards building 21st century skills” și vor debuta luni 14.01.2019 ora 10.00 la sediul Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru”.


Invitatie oferta achizitie

 

 

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

pentru achiziția de bunuri

 

         Beneficiarul Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru licee derulată în Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția bunurilor pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare.

     În acest sens, sunteti invitați să trimiteți oferta dumneavoastră de preț pentru următoarele produse:

       1. Multifuncțională 1 buc

       2. Laptop 4 buc

       3. Videoproiector 4 buc

       4. Suport proiector 4 buc

       5. Ecran de proiecție 4 buc

 

          Puteți descărca oferta detaliată, accesând link-ul următor: Ofertă detaliată

 

                    Persoană de contact: Carmen Vulpe

CARAVANA-INFORMAM SI PROMOVAM

                                     

   CARAVANA   INFORMĂM ȘI PROMOVĂM (foto)

 

                O nouă activitate  desfășurată de echipa Euroscola CTGM  pe raza  comunei Runcu a vizat informarea cetățenilor despre impactul avut asupra comunității de multitudinea de  proiecte  cu finanțare europeană.

               Pentru realizarea acestei acțiuni, elevii au ales imagini reprezentative și au confecționat un afiș de promovare a temei alese, respectiv  infrastructura moderă  definitivată  prin proiecte europene derulate în cascadă de către Primăria  Runcu.

            „Infrastructură modernă, Carte de vizită pentru Europa!” este sloganul acțiunii de promovare, slogan ce focalizează toate beneficiile aduse  acestei localități de implementarea proiectelor europene.

            Grupe de elevi au parcurs la pas satele  Bâlta, Bâltisoara, Valea Mare, Runcu, Răchiți, Dobrița și Suseni.  Cetățenii comunei au fost întrebați despre realizările obținute cu bani europeni, dacă  au cunoștință de importanța  modernizării  drumurilor, rețelelor de apă și canal, rețelelor de curent electric și de comunicații.

           Tineri și bătrâni, cu toții  se mândresc cu localitatea în care trăiesc, sunt fericiti că țărâna și praful de altădată  au fost înlocuite cu asfalt de calitate, apa curge la robinet, televiziunea prin cablu și telefonia mobilă sunt prezente în fiecare casă.  Copiii  sunt încântați de parcurile de joacă, de sala de sport,  cea mai modernă din mediul rural, de școli moderne, dotate la standarde europene.

          Adulții  spun că datorită  implementării proiectelor europene, zona Runcu a cunoscut o dezvoltare puternică în domeniul turismului, au apărut noi locuri de muncă, numărul celor care migrau spre țările vestice a scăzut, populația  a cunoscut o întinerire puternică prin creșterea ratei natalității.

           Înțeleptii comunei, cu ochii în lacrimi,  povestesc de vremurile când  trăiau la lumina lămpii, cărau apa cu găleata de la fântâni cu ciutura, ascultau muzica lăutarilor satului doar la zile de sărbătoare. Azi toți s-au boierit, spun bătrânii și se bucură pentru copiii și nepoții lor că traiesc în alte timpuri, în condiții mult mai bune.

         Bianca Cușlea, elevă în clasa a XI-a și membră a echipei Euroscola,  locuiește în satul Runcu și se bucură de toate aceste realizări înfăptuite  în comunitate,  fiind la rândul ei datoare să învețe carte și să devină un cetățean de nădejde al zonei.  Îndrăgostită de dansul popular, Bianca este membră a ansamblului folcloric „Maria Apostol” al comunei  și  duce cu mândrie peste graniță tradițiile și obiceiurile gorjenești, prin cânt și joc. Căminele culturale din comună  oferă posibilitatea desfășurării unor ample activități culturale, spectacole de profil, festivaluri de muzică și dans popular.

            Intervievați, la rândul lor, administratorii de pensiuni din zonă  se declară multumiți de infrastructura modernă, de noua dezvoltare durabilă a zonei. Aceștia sunt încrezători în viitor și spun că turismul rural, agroturismul, turismul de weekend   vor deveni surse de bunăstare pentru cei care investesc  azi  în acest domeniu.

            Deoarece există foarte multe obiective turistice naturale și antropice, numărul turiștilor crește de la an la an, dar este nevoie de o promovare constantă  a zonei, promovare ce poate avea ca generic  de prezentare sloganul propus de elevi pentru această activitate, concluzia fiind una  simplă și clară.....Te poți simți European în Țara Gorjului de Sus,  deoarece natura, oamenii și investițiile făcute în zonă sunt factorii care îți oferă acest privilegiu.

            CARAVANA INFORMĂM ȘI PROMOVĂM  va continua în orașul Tg-Jiu și în alte localități din județul Gorj.

                       

                                                                    Director Dănăricu Carmen

                                                                           Director adj. Vulpe Carmen