Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Invitatie oferta achizitie

 

 

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

pentru achiziția de bunuri

 

         Beneficiarul Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru licee derulată în Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția bunurilor pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare.

     În acest sens, sunteti invitați să trimiteți oferta dumneavoastră de preț pentru următoarele produse:

       1. Multifuncțională 1 buc

       2. Laptop 4 buc

       3. Videoproiector 4 buc

       4. Suport proiector 4 buc

       5. Ecran de proiecție 4 buc

 

          Puteți descărca oferta detaliată, accesând link-ul următor: Ofertă detaliată

 

                    Persoană de contact: Carmen Vulpe

CARAVANA-INFORMAM SI PROMOVAM

                                     

   CARAVANA   INFORMĂM ȘI PROMOVĂM (foto)

 

                O nouă activitate  desfășurată de echipa Euroscola CTGM  pe raza  comunei Runcu a vizat informarea cetățenilor despre impactul avut asupra comunității de multitudinea de  proiecte  cu finanțare europeană.

               Pentru realizarea acestei acțiuni, elevii au ales imagini reprezentative și au confecționat un afiș de promovare a temei alese, respectiv  infrastructura moderă  definitivată  prin proiecte europene derulate în cascadă de către Primăria  Runcu.

            „Infrastructură modernă, Carte de vizită pentru Europa!” este sloganul acțiunii de promovare, slogan ce focalizează toate beneficiile aduse  acestei localități de implementarea proiectelor europene.

            Grupe de elevi au parcurs la pas satele  Bâlta, Bâltisoara, Valea Mare, Runcu, Răchiți, Dobrița și Suseni.  Cetățenii comunei au fost întrebați despre realizările obținute cu bani europeni, dacă  au cunoștință de importanța  modernizării  drumurilor, rețelelor de apă și canal, rețelelor de curent electric și de comunicații.

           Tineri și bătrâni, cu toții  se mândresc cu localitatea în care trăiesc, sunt fericiti că țărâna și praful de altădată  au fost înlocuite cu asfalt de calitate, apa curge la robinet, televiziunea prin cablu și telefonia mobilă sunt prezente în fiecare casă.  Copiii  sunt încântați de parcurile de joacă, de sala de sport,  cea mai modernă din mediul rural, de școli moderne, dotate la standarde europene.

          Adulții  spun că datorită  implementării proiectelor europene, zona Runcu a cunoscut o dezvoltare puternică în domeniul turismului, au apărut noi locuri de muncă, numărul celor care migrau spre țările vestice a scăzut, populația  a cunoscut o întinerire puternică prin creșterea ratei natalității.

           Înțeleptii comunei, cu ochii în lacrimi,  povestesc de vremurile când  trăiau la lumina lămpii, cărau apa cu găleata de la fântâni cu ciutura, ascultau muzica lăutarilor satului doar la zile de sărbătoare. Azi toți s-au boierit, spun bătrânii și se bucură pentru copiii și nepoții lor că traiesc în alte timpuri, în condiții mult mai bune.

         Bianca Cușlea, elevă în clasa a XI-a și membră a echipei Euroscola,  locuiește în satul Runcu și se bucură de toate aceste realizări înfăptuite  în comunitate,  fiind la rândul ei datoare să învețe carte și să devină un cetățean de nădejde al zonei.  Îndrăgostită de dansul popular, Bianca este membră a ansamblului folcloric „Maria Apostol” al comunei  și  duce cu mândrie peste graniță tradițiile și obiceiurile gorjenești, prin cânt și joc. Căminele culturale din comună  oferă posibilitatea desfășurării unor ample activități culturale, spectacole de profil, festivaluri de muzică și dans popular.

            Intervievați, la rândul lor, administratorii de pensiuni din zonă  se declară multumiți de infrastructura modernă, de noua dezvoltare durabilă a zonei. Aceștia sunt încrezători în viitor și spun că turismul rural, agroturismul, turismul de weekend   vor deveni surse de bunăstare pentru cei care investesc  azi  în acest domeniu.

            Deoarece există foarte multe obiective turistice naturale și antropice, numărul turiștilor crește de la an la an, dar este nevoie de o promovare constantă  a zonei, promovare ce poate avea ca generic  de prezentare sloganul propus de elevi pentru această activitate, concluzia fiind una  simplă și clară.....Te poți simți European în Țara Gorjului de Sus,  deoarece natura, oamenii și investițiile făcute în zonă sunt factorii care îți oferă acest privilegiu.

            CARAVANA INFORMĂM ȘI PROMOVĂM  va continua în orașul Tg-Jiu și în alte localități din județul Gorj.

                       

                                                                    Director Dănăricu Carmen

                                                                           Director adj. Vulpe Carmen

 

 

 

 

Voluntariat

 

ACȚIUNE DE VOLUNTARIAT


     Comunitatea, elevii si profesorii Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” si Colegiului Tehnic Nr.2 din Tg-Jiu, s-au implicat sambata, 15 septembrie, in actiuni de voluntariat

      De sambata, 15 septembrie, Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu are o sala de consiliere primitoare si igienizata. Voluntarii au vrut sa participe astfel la schimbarea mentalității privind învățământul profesional și a oportunităților create elevilor.
       Avand ca tema Învățământul profesional - o cheie către succes!, evenimentul a fost organizat de ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE ȘI EDUCAȚIE COLORFUL MINDS si este un proiect sustinut in Campionatul de voluntariat OMV Petrom 2018.

       Scopul proiectului este creșterea atractivității învățământului profesional pentru elevi, părinți si alti factori implicati în procesul educativ, prin elaborarea unei strategii eficiente de promovare și orientare a elevilor în carieră.
       Actiunea desfasurata pe parcursul a patru ore a constat in amenajarea cabinetului de consiliere psihopedagogica, unde au participat, alaturi de elevi, membri ai asociatiei, cadre didactice, si reprezentanti OMV PETROM. Impreuna au dat culoare la propriu cabinetului, dupa ce l-au pregatit temeinic prin lucrari de reparare si zugravire a peretilor. Activitatea a fost incununata cu succes si cu buna dispozitie, amintind de puterea voluntariatului si a muncii in echipa.
       In cadrul acestui proiect mai au loc in perioada septembrie-octombrie urmatoarele activitati: Campanii de informare si constientizare privind specificul meseriilor, oportunitati, trasee educationale si profesionale, pentru 300 de elevi de clasele VII si VIII, în 6 unități școlare, și o Masa rotundă unde vor participa actori implicați în domeniul învățământului profesional (elevi, cadre didactice, parinti, reprezentanți AJOFM, CJRAE, OMV PETROM și agenți economici) pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor pieței muncii de specialiști în domeniu.


Anunt

 

ANUNȚ

 

     Elevii de la profilul Resurse Naturale, clasa a 10-a, interesați să participe în proiectul Erasmus KA1- Nr. 2018-1-RO01-KA102-048461 - „Competențe pentru viitor pentru elevii din învățământul profesional”,  ce va avea loc în  cadrul Agrupamento de Escolas de Alcochete - Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge din Portugalia,  în perioada 26.11-14.12.2018 vor putea depune dosarul de înscriere în vederea participării la procesul de selecție, în perioada 17.09 -07.10.2018, la secretariatul școlii.

     Mai multe informații se pot găsi la secretaritul instituției, la profesorii diriginți și la avizierul școlii.  (link site)


Scoala profesionala

 

ANUNȚ

     ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL LA Colegiul Tehnic "General Gheorghe Magheru" TÂRGU JIU

      Perioada de înscriere:

  •    31.08. – 03.09.2018
  •    05.09.2018 – pentru locurile rămase libere

 

Anunt

 

ANUNȚ

         Concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de Îngrijitor I - M

 

 Calendarul concursului de ocupare a postului de îngrijitor:

 

 1.Depunere dosare: termen 04.10.2018

 2. Selecția dosarelor de înscriere 05.10.2018 (afișare până la ora 12:00)

Contestații cu privire la selecția dosarelor 05.10.2018 (orele 12:00 – 16:00)

Soluționarea contestațiilor (afișare) 06.10.2018 (ora 08:30)

 3. Proba scrisă 17.10.2018, ora 9:00

Afișarea rezultatelor probei scrisa 17.10.2018, ora 16:00

 4. Proba practică 18.10.2018, ora 9:00

Afișarea rezultatelor probei  practice 18.10.2018, ora 16:00

 5. Afișarea rezultatelor finale 19.10.2018, ora 17:00

 Candidații trebuie să obțină minim media 5,00, pentru a promova concursul.

... citeste mai mult

         Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu, telefon 0253214716. 


                                                    

                                                                        Director,

                                              Prof. ing. Dănăricu Carmen Mariana


Pregatire bacalaureat

     

 GRAFIC  PREGATIRE SUPLIMENTARĂ  PENTRU

EXAMENUL DE BACALAUREAT

SESIUNEA AUGUST-SEPTEMBRIE 2018

 

 

Nr.

crt.

CLASA

DATA/ORA

       SPECIALIZAREA

   PROFESOR

1.

XII A

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

 

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

 

 

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

 

Biologie

Blindu L.

 

 

Măgureanu S.

 

 

Pîrcalabu A.

2.

XII B

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

 

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

 

Biologie

Verdeș R.

 

 

Benegui D.

 

 

Pîrcalabu A.

3.

XII C

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

 

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

 

Biologie

Mărgulescu C.

 

 

Diaconu C.

 

 

Pîrcalabu A.

4.

XII D

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

Biologie

Verdeș R.

 

 

Benegui D.

 

Pircalabu A.

5.

XII E

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

 

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

 

Biologie

Blindu L.

 

 

Diaconu C.

 

 

Pîrcalabu A.

6.

XII F

30.07;06.08

13.08-2018,  9-12

 

31.07;07.08;

14.08-2018, 9-12

 

01.08;08-08

16.08-2018, 9-12

Limba și literatura română

 

 

Matematică

 

 

Biologie

Mărgulescu C.

 

 

Benegui D.

 

 

Pîrcalabu A.

                                   Director,

                         Prof.ing.Dănăricu Carmen

Înscriere bacalaureat 2018

 

            Înscrierea la examenul de Bacalaureat 2018,

sesiunea august-septembrie


      Candidații care nu au dat examen la prima sesiune de Bacalaureat 2018, fiind corigenți sau cu situații neîncheiate și care au dat și promovat corigențele pe vară se vor înscrie pe 27 iulie.
     


     Acte necesare:

Fiecare candidat va trebui să aibă la el un dosar care să conțină următoarele acte personale.
    - certificat de naștere
    - certificat de căsătorie (dacă e cazul)
    - act de identitate
    - foaia matricolă
   

        Detalii suplimentare la telefon 0253.21.47.16.


Înscriere clasa IX-a liceu

 

Înscriere clasa IX-a liceu 2018


        Înscrierile în clasa a IX-a de liceu au loc în perioada 10-13 iulie 2018. Candidații declarați admiși în clasa a IX-a, după repartizarea computerizată, trebuie să întocmească un dosar care urmează să fie depus la liceul unde au fost repartizați.

Acest dosar trebuie să conțină:
     -cererea de înscriere

     -cartea de identitate (dacă este cazul) și certificatul de naștere, în copie legalizată 

     -adeverință cu notele obținute la tezele cu subiect unic

     -foaia matricolă a claselor V-VIII

     -fișa medicală

            Toate aceste documente se înmânează la secretariatul liceului unde au fost declarați admiși, într-un dosar tip plic.

            Detalii suplimentare la telefon 0253.21.47.16

 

 


Inscriere invatamant profesional

 

Înscriere Învățământ profesional


        În zilele de 15,18,19 iunie 2018, între orele 8.00-18.00, are loc înscrierea elevilor în clasa a IX-a la învățământul profesional.

Dosarul va cuprinde următoarele acte:

- certificat de naștere

- copie C.I.

- foaie matricolă

- fișa școală

- adeverință medicală (apt continuare studii)


Euroscola

 

"European în Țara Gorjului de Sus"

 

 

        Echipa Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu participă la cea de-a XI-a ediție a concursului pentru liceeni EUROSCOLA, 2018.

 

 Componența echipei:

1.Savu Ularu Cristian: clasa a X-a A

2.Oprița Răzvan: clasa a X-a A

3.Stroe Bogdan: clasa a X-a A

4.Circu Bianca: clasa a X-a A

5.Grigoroiu Iasmin: clasa a X-a A

6.Turturea Loredana: clasa a X-a A

7.Popescu Ioana: clasa a X-a A

8.Văduva Ștefan: clasa a X-a A

9.Greere Elena: clasa a X-a A

10.Staicu Alina: clasa a X-a A

11.Buzencu Marian: clasa a X-a A

12.Pociovălișteanu Mădălin: clasa a X-a A

13.Pora Gheorghe: clasa a XI-a C

14.Gugu Adrian: clasa a XI-a C

15.Manole Dumitru Daniel: clasa a XI-a C

16.Cenușe Andreea: clasa a XI-a C

17.Fâcea Adelina: clasa a XI-a C

18.Vătuiu Bogdan Nicolae: clasa a XI-a C

19.Dragomirescu Talida Elida: clasa a XI-a C

20.Stăniloiu Adelin: clasa a XI-a C

21.Mitu Răzvan Constantin: clasa a XI-a C

22.Văduva Andra: clasa a XI-a C

23.Popescu Alina: clasa a XI-a C

24.Cușlea Bianca: clasa a XI-a C

 

 

Profesori coordonatori:                                                                   

Dănăricu Carmen Mariana

Vulpe Carmen Rodica