Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Facebook CTGM
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Conferinta Europeana

 

Anunț

 

    Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu și Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, a organizat, vineri 17 iunie 2022, a 6-a ediție a Conferinței Internaționale „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală”, dedicată profesorilor din învățământul universitar, preuniversitar, studenților și elevilor de liceu. Rolul conferinței a fost de a stabili punți de colaborare între mediul academic și școlile din învățământul preuniversitar, de a promova modele de bune practici educaționale, precum și exemple de bune practici.
   Activitățile conferinței au fost grupate în patru secțiuni atât pentru elevi/studenți, cât şi pentru profesori:
      1. Științe sociale și umaniste
      2. Științe
      3. Științe ale educației
      4. Tehnologii

    Lucrările au fost susținute printr-o prezentare multimedia, cu participare directă și on-line. Mai multe detalii, pe site-ul Conferinței.

https://www.verticalonline.ro/conferinta-internationala-la-tg-jiu-sub-egida-ucb-si-ct-general-gheorghe-magheru

https://scoalagorjeana.com/2022/06/03/madalin-bunoiu-presedintele-aracis-invitat-de-onoare-la-conferinta-internationala-gazduita-de-fostul-sau-liceu/3D Printing

 

Anunț

   
       Elevii interesați să participe la cursul 3D Printing, în cadrul proiectului 3DUTECH pot afla mai multe informații la serviciul Secretariat sau la profesorii Buzera Marius și Luțaru Iulia.


Anunt

 

 Anunț

 
       Elevii de clasa a 10-a Profil Resurse Naturale și domeniul Electronică și automatizări interesați să-și realizeze stagiile de practicăîn cadrul unor instituții de profil din Lisabona Portugalia, prin proiectul Erasmus + 2021-1-RO01-KA121-VET-000005882, pot afla amănunte de la avizierul instituției sau de la serviciul Secretariat.

.

Concurs Geo-Info

 

       
Concursul Național Geo-Informatică

        Felicitări celor două echipe ale Colegiului Tehnic "General Gheorghe Magheru" Tg-Jiu, pentru rezultatele obținute la Concursul Național Geo-Informatică, Craiova 2022, ocupând fiecare Locul I. Elevii au fost îndrumați de dna. prof. Emanuela Sarcină și dl. prof. Marius Buzera.
Echipele liceului au fost formate din elevele Pasăre Bianca și Lungu Diana, care au participat cu lucrarea "Plasticul, prieten sau dușman?", și elevii  Irina Paun, Cernăianu Matei și Pupăză Andrei, care au participat cu lucrarea "Aerul înseamnă viață, aerul înseamnă viitor!".
        Felicitări tuturor!

De Paște

 

TRADIȚII ȘI OBICEIURI DE PAȘTE

     Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, doamnele profesoare Rada Lavinia și Dragomirescu Violeta, împreună cu elevii calselor 10-a A și 10-a C au organizat un concurs tematic cu premii.
         Felicitări doamnelor profesoare și elevilor participanți. (foto)

BIODIVERSITATE

 

 

Simpozion Județean Biodiversitate și tehnologie

 

       Colegiul Tehnic "General Gheorghe Magheru" Tg-Jiu împreună cu Parcul Național "Defileul Jiului", Universitatea "Constantin Brâncuși", Fundația Cultural-Științifică "Gheorghe Magheru" va organiza un simpozion Județean ce va avea ca temâ Biodiversitatea și tehnologia. Simpozionul va avea loc în data de 26.05.2022. (fișă de participareregulament simpozion).

 


 


Hub 3D Printing

 Zilele Tudor Valdimirescu

 

Zilele Naționale "Tudor Vladimirescu"

 

      Prima Zi Națională Tudor Vladimirescu va fi marcată de elevii Consorțiului de Resurse Tehnologice din Gorj-Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu și Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș” din Comuna Bălești.

 


Erasmus+

 

 Sesiune de informare oportunități Erasmus+

 
MOBILITATEA PERSOANELOR ÎN SCOPUL ÎNVĂȚĂRII

 

      Organizatori:  

           - Inspectoratul Școlar Județean Gorj

            - Colegiul Tehnic "General Gheorghe Magheru" Tg-Jiu

 

Data 19.01.2022 ora 14 (link presă)

 

            


Comunicat

 

COMUNICAT

 

La nivelul instituției noastre, dintr-un total de 40 de angajați, 33 sunt vaccinați,

adică un procent de 82,5% din total.


COD QR YOUTUBE