Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Facebook CTGM
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Articole: Cultural-educative
INFRASTRUCTUR MODERN

 

INFRASTRUCTUR MODERN, CARTE DE VIZIT PENTRU EUROPA!

 

            O nou activitate din cadrul proiectului European în Țara Gorjului de sus  a fost desfșurat  în aceast sptmân  pe raza comunei Runcu. Echipa CTGM Euroscola - 2018 și-a  propus  s urmareasc  dezvoltarea durabil a comunei Runcu în urma accesrii fondurilor europene. A  fost ales proiectul cu finanțare european denumit – Modernizare drumuri de interes local în satele Runcu, Valea Mare, Bâlta, Rchiți, Bâltișoara și Dobrița, Comuna Runcu, Județul Gorj, în valoare de 944.153 euro.

            Europa investește în zonele rurale, împreun creștem satul românesc.

      

 

 

 VIZIT DE LUCRU LA AFIR GORJ

 

NE DOCUMENTM ȘI ÎNVȚM – VIZIT DE LUCRU LA AFIR GORJ

 

         Elevii și  profesorii coordonatori  din echipa Euroscola C.T.G.M - 2018  au efectuat o vizit de informare la AGENȚIA  PENTRU FINANȚAREA  INVESTIȚIILOR RURALE GORJ.

         Stpâniți de o curiozitate constructiv, tinerii, viitori aplicanți la proiecte cu finanțare european au fost deosebit de interesați  s cunoasc acest domeniu de activitate. Au aflat astfel c AFIR este o instituție public în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltrii Rurale (MADR) care își desfșoar activitatea potrivit Ordonanei de Urgen a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind înființarea, organizarea și funcționarea Ageniei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prin reorganizarea Agenției de Plți pentru Dezvoltare Rural și Pescuit (APDRP), aprobat prin Legea 43 din 17 martie 2015.

                                                                                               ECHIPA EUROSCOLA CTGM - 2018