Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Articole: Cultural-educative
INFRASTRUCTURĂ MODERNĂ

 

INFRASTRUCTURĂ MODERNĂ, CARTE DE VIZITĂ PENTRU EUROPA!

 

            O nouă activitate din cadrul proiectului European în Țara Gorjului de sus  a fost desfășurată  în această săptămână  pe raza comunei Runcu. Echipa CTGM Euroscola - 2018 și-a  propus  să urmarească  dezvoltarea durabilă a comunei Runcu în urma accesării fondurilor europene. A  fost ales proiectul cu finanțare europeană denumit – Modernizare drumuri de interes local în satele Runcu, Valea Mare, Bâlta, Răchiți, Bâltișoara și Dobrița, Comuna Runcu, Județul Gorj, în valoare de 944.153 euro.

            Europa investește în zonele rurale, împreună creștem satul românesc.

      

 

 

 VIZITĂ DE LUCRU LA AFIR GORJ

 

NE DOCUMENTĂM ȘI ÎNVĂȚĂM – VIZITĂ DE LUCRU LA AFIR GORJ

 

         Elevii și  profesorii coordonatori  din echipa Euroscola C.T.G.M - 2018  au efectuat o vizită de informare la AGENȚIA  PENTRU FINANȚAREA  INVESTIȚIILOR RURALE GORJ.

         Stăpâniți de o curiozitate constructivă, tinerii, viitori aplicanți la proiecte cu finanțare europeană au fost deosebit de interesați  să cunoască acest domeniu de activitate. Au aflat astfel că AFIR este o instituție publică în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) care își desfășoară activitatea potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 41 din 18 iunie 2014, privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale prin reorganizarea Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), aprobată prin Legea 43 din 17 martie 2015.

                                                                                               ECHIPA EUROSCOLA CTGM - 2018