Practică în Lisabona
Postată de admin la 13 noiembrie 2014, 12:19:10

Practică în Lisabona

pentru elevii de la Colegiul Magheru            Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” a primit finanțare europeană pentru un schimb de experiență între elevii gorjeni și elevii din Lisabona. Conducerea unității de învățământ anunță că elevii de clasa a XI-a din cadrul liceului își pot depune începând de astăzi dosarele pentru participare la selecție. Cei 40 de elevi selectați își vor petrece toată luna iulie în Portugalia pe banii colegiului tehnic.

         Elevii de clasa a XI-a din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” au o lună la dispoziție, începând de astăzi, să-și depună dosarele în vederea participării la selecția pentru realizarea practicii în capitala Portugaliei. „Elevii de la specializarea tehnician ecolog și tehnician analize produse alimentare își pot depune dosarele dacă vor să participe la selecția pentru efectuarea stagiului de practică în Lisabona. Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” a primit de la Bruxelles 100.000 de euro pentru acest proiect și ne propunem să trimitem 40 de elevi la practică într-o țară străină”, a declarat Marius Buzerea, directorul Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru”.

         Candidații trebuie să aibă rezultate foarte bune la învățătură și să cunoască foarte bine limba engleză, aceasta fiind limba în care vor comunica cu portughezii. De altfel, candidații vor trebui să prezinte și un acord în scris al părinților cum că sunt de acord să meargă într-o țară străină. „După selecție, cei 40 de elevi vor urma un curs intensiv de limba engleză urmând ca în luna iulie a anului viitor să efectueze practica în capitala Portugaliei. De menționat ar fi că toate cheltuielile legate de transport, masă și cazare vor fi suportate de Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru”.

Link stire