Catedra de Industrie Alimentară
Postată de admin la 16 iulie 2013, 12:02:11

 

Excursii de documentare

 

An școlar 2011 – 2012


          Catedra de Industrie Alimentară a realizat în perioada 4 – 6 aprilie 2012 o excursie de documentare la unități cu profil alimentar din zona Brașovului. De asemenea, s-au vizitat o serie de obiective turistice de pe traseu: Tg-Jiu- Vâlcea (Mânăstirea Cozia) – Sibiu (vizită oraș) – BRAȘOV (vizita turistică si de specialitate a orașului și a județului:  vizitarea fabricii de bere Ursus-Ciucaș - Brașov, fabrica de Zahăr de la Bod, Fabrica de Cipsuri Chio Chips – Ghimbav) – Poiana Brașov  – Rucăr Bran (Castel Bran).

 

An școlar 2012 - 2013


          În perioada 01 – 03 iulie 2013 catedra de Industrie alimentară din cadrul Colegiului nostru a efectuat o excursie de documentare la Rm – Vâlcea.

       Obiectivele excursiei au fost: Fabrica de Conserve de Legume și Fructe de la Râureni, Statiunile Călimănești – Căciulata, Ocnele Mari, Mânăstirea dintr-un Lemn, Mânăstirea Bistrița, Mânăstirea Horezu, Muzeul Trovanților.

         De asemenea, pe 09 iulie 2013 elevii claselor a IX a A, a IX a B și a X a A au vizitat Fabrica de Ciocolată de la Buzești – Crasna (Chocolats Carels Company), unde  au aflat povestea ciocolatei belgiene chiar de la proprietara fabricii, doamna Marie Carels.