Conferinta Europeana 2021
Postată de admin la 18 mai 2021, 15:15:38

 

 Conferința „Cultură și Civilizație Europeană

în Dimensiune Virtuală” (album foto)

 

LINK CONFERINȚĂ

VINERI 11 IUNIE 2021, ORA 9.00

 

      Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu alături de Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” organizează în data de 11 iunie 2021, a 5-a ediție a Conferinței „Cultură și Civilizație Europeană în Dimensiune Virtuală” dedicată profesorilor din învățământul universitar, preuniversitar, studenților și elevilor de liceu.

 Activitățile conferinței  sunt  grupate în patru secțiuni:

1.Științe sociale și umaniste

2.Științe

3.Științe ale educației

4.Tehnologii

      Elevii pot participa în echipe de maxim trei, coordonați de un cadru didactic, la o singură secțiune din concurs. Fiecare elev/echipă va realiza un eseu în conformitate cu secţiunea aleasă, iar prezentarea acestuia se va realiza sub forma unei aplicații multimedia. Eseurile obținute vor fi valorificate în cadrul unei broșuri electronice cu ISSN.

      Cadrele didactice pot participa la o singură secțiune cu maximum 2 articole. Lucrările lor vor fi analizate inițial de o comisie formată din profesori și specialiști din cadrul Universității Constantin Brâncuși, iar cele acceptate vor fi susținute/prezentate în cadrul unei conferințe printr-o prezentare multimedia. Articolele vor fi publicate într-o lucrare tipărită/format digital cu ISSN.

     În conferinţă pot fi prezentate şi materiale obţinute în cadrul proiectelor cu finanţare europeană precum Erasmus +.

       Toți participanții (elevi, studenți și profesori) primesc diplome de participare. Nu se percep taxe de participare. Materialele pot fi redactate în limba română sau engleză.

  Lucrările participanților vor fi trimise până la data de 07.06.2021 pe adresa liceumagheru@yahoo.com cu subiectul “CONFERINTA EUROPEANA” și vor respecta formatul indicat în modelul de la adresa www.ctgm.ro     

 

https://gorjeanul.ro/conferinta-cultura-si-civilizatie-europeana-in-dimensiune-virtuala-la-a-v-a-editie/

 

https://scoalagorjeana.com/2021/06/15/conferinta-nationala-cultura-si-civilizatie-europeana-in-dimensiune-virtuala-la-final/