Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Săptămâna fructelor donate

 

 

Săptămâna fructelor donate

 

 

              Între 12-16.11.2012 s-a desfășurat la C.T. "General Gheorghe Magheru" Proiectul cu tema "Săptămâna fructelor donate". Acest proiect face parte din cadrul programului de acțiuni SNAC și a constat în donarea de către elevii liceului de legume și fructe, colegilor cu o situație financiară precară.

EUROPA DE MÂINE


Concursul Național  ”EUROPA DE MÂINE”

 


           În perioada 14-18 iulie 2012  s-a desfășurat la Băișoara, în județul Cluj, cea de-a VI-a ediție a  fazei naționale a Concursului Național  EUROPA DE MÂINE destinat elevilor pasionați de informatică atât de liceu câși de gimnaziu. Județul Gorj a fost reprezentat de un echipaj de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” care a reușit să se claseze pe locul secund pe țară.

            Cea de-a VI-a ediție a  fazei naționale a Concursului Național  ”EUROPA DE MÂINE” destinat elevilor pasionați de informatică atât de liceu cât și de gimnaziu a avut ca temă, pentru elevii de liceu, realizarea unui proiect de website destinat  persoanelor pensionate sau aflate în pragul pensionării. Acesta a trebuit să conțină oferte de cursuri și oferte de angajare ulterioară, pe baza cursurilor propuse, iar aprecierea calității acestora, atât din punct de vedere a funcționalității cât și a aspectului,  a fost realizată de un juriu realizat din cadre didactice dar și de specialiști din domeniul IT.

School strategies...

 

„Correlating school strategies

to dynamics of the labour market”

 

 

             La începutul lunii octombrie, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Târgu-Jiu  a fost gazda unei delegații foarte numeroase de profesori din UE, în cadrul proiectului „Correlating school strategies to dynamics of the labour market” formată din oficiali și profesori universitari din mai multe țări din Europa Apuseană.

      Printre participanții la vizita de studiu s-au numărat directori de licee tehnologice, reprezentanți ai Ministerelor  Educației din Spania și Germania, dar și un număr de 5 cadre didactice universitare, de la universități de prestigiu din Anglia, Germania, Danemarca, Macedonia si Cehia.

 


Study Visit

 

Study visit Project  

„Correlating school strategies to dynamics of the labour market”

1-5 octombrie 2012

Technical College "General Gheorghe Magheru" Tg-Jiu

 

 

 

       For the organization and carrying out in optimal conditions of the intended objectives are responsible the members of the project:               

      Pour l'organisation et la realisation dans les meilleures conditions des objectifs proposes dans le cadre du projet s'occupent les membres de l'equipe de projet.

De organizarea și realizarea în condiții optime a obiectivelor propuse în proiect se ocupă membrii echipei de proiect:

 

             
   
 
       Ing. prof. Buzera Marius - responsabil proiect   Prof. Vișan Roxana – reprezentant MECTS     Prof. ing. Pătrășcoiu Simona    ing. prof. Mihai Camelia   ing.prof. Rădulescu Elefterie
                       
       prof. Minoniu Anca     Prof. Maria Cristian     ing. prof. Berdila Marinela     prof. Cornel Șomicu   prof. Luțaru Iulia 
                       
       ing. prof. Dragomirescu Violeta     ing. prof. Vulpe Carmen    ing. prof. Crăc Elena    ing. prof. Dănăricu Carmen   inf. Stroie Valentin  Silviu