Proiect ROSE
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Facebook CTGM
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Sptmna fructelor donate

 

 

Sptmâna fructelor donate

 

 

              Între 12-16.11.2012 s-a desfurat la C.T. "General Gheorghe Magheru" Proiectul cu tema "Sptmâna fructelor donate". Acest proiect face parte din cadrul programului de aciuni SNAC i a constat în donarea de ctre elevii liceului de legume i fructe, colegilor cu o situaie financiar precar.

EUROPA DE MINE


Concursul Național  ”EUROPA DE MÂINE”

 


           În perioada 14-18 iulie 2012  s-a desfșurat la Bișoara, în județul Cluj, cea de-a VI-a ediție a  fazei naționale a Concursului Național  EUROPA DE MÂINE destinat elevilor pasionați de informatic atât de liceu câși de gimnaziu. Judeul Gorj a fost reprezentat de un echipaj de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” care a reuit s se claseze pe locul secund pe ar.

            Cea de-a VI-a ediție a  fazei naționale a Concursului Național  ”EUROPA DE MÂINE” destinat elevilor pasionați de informatic atât de liceu cât și de gimnaziu a avut ca tem, pentru elevii de liceu, realizarea unui proiect de website destinat  persoanelor pensionate sau aflate în pragul pensionrii. Acesta a trebuit s conin oferte de cursuri i oferte de angajare ulterioar, pe baza cursurilor propuse, iar aprecierea calitții acestora, atât din punct de vedere a funcționalitții cât și a aspectului,  a fost realizat de un juriu realizat din cadre didactice dar și de specialiști din domeniul IT.

School strategies...

 

„Correlating school strategies

to dynamics of the labour market”

 

 

             La începutul lunii octombrie, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Târgu-Jiu  a fost gazda unei delegaii foarte numeroase de profesori din UE, în cadrul proiectului „Correlating school strategies to dynamics of the labour market” format din oficiali i profesori universitari din mai multe ri din Europa Apusean.

      Printre participanii la vizita de studiu s-au numrat directori de licee tehnologice, reprezentani ai Ministerelor  Educaiei din Spania i Germania, dar i un numr de 5 cadre didactice universitare, de la universiti de prestigiu din Anglia, Germania, Danemarca, Macedonia si Cehia.