Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Ecologizare

 

Ecologizare - Let's do it Romania

 

        Sâmbătă, 28.09.2013, 57 de elevi de la clasele IX C, X B, XI A, XI C, XII C, însoțiți de profesorii Blîndu Lavinia, Cătălina Marcela, Măgureanu Simona, Mărgulescu Carmen, Mocanu Emilia și Uscătescu Ramona au participat la acțiunea de voluntariat Let's do it Romania.

        Într-un timp relativ scurt, elevii și profesorii au reușit să umple peste 200 de saci cu PET-uri, pungi de plastic, și altele. Purtând mănuși, aceștia nu s-au jenat să adune toate deșeurile care dădeau o imagine sumbră zonei "Aleea Macului – Narciselor – Căpitan Buzatu", de la marginea orașului.

         Datorită cantității imense de gunoaie, această zonă părea imposibil sau dificil de curățat, dar datorită elevilor care au demonstrat spirit practic și de echipă, civism și dorința de a avea un oraș curat, câmpul și-a recuperat verdele natural și proaspăt.

       Dar „cu o floare nu se face primăvară”. Pentru ca munca noastră să nu fie zadarnică, haideți să facem mai mult, „să ecologizăm și modul nostru de a gândi și acționa”. Scriem asta, pentru că în timp ce noi ne luptam cu gunoaiele, doi cetățeni, ignorându-ne, se pregăteau să descarce o căruță cu altele chiar lângă sacii colectați de noi. Acest lucru ne obligă la campanii care să ajute la formarea unei culturi ecologice a cetățenilor orașului nostru.