Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Proiect Anglia

 

La practică în Anglia...

 

           În acest an școlar 60 de elevi de la Colegiul  Tehnic ”Gheorghe Magheru” vor învăța în Anglia, timp de trei săptămâni,  în cadrul proiectelor Leonardo da Vinci, în două domenii importante. Aceste sunt: pregătire profesională la standarde europene în domeniul protecției mediului, condiție de dezvoltare durabilă și stagii de pregătire practică la standarde europene  pentru dezvoltarea competențelor profesionale și dezvoltare personală.

       La aceste proiecte vor participa elevi de la profilele Resurse naturale și protecția mediului și Instalații electrice, care, pe durata stagiului, vor parcurge modulele aferente perioadei de practică corespunzătoare programei școlare.

          Al treilea grup de elevi a ajuns cu bine în Anglia, Plymouth.  Elevii au fost preluați de reprezentantul din Anglia. Toți sunt încântați. În prima zi au sustinut testul initial de pregătire lingvistică și saptamana aceasta vor face cursul intensiv de pregatire lingvistica. În saptamanile 2 si 3 vor merge sa faca practica unde au fost repartizati.