Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Conferinta Europeana 2021

 

 Conferin╚Ťa „Cultur─â ╚Öi Civiliza╚Ťie European─â

în Dimensiune Virtual─â” (album foto)

 

LINK CONFERINȚĂ

VINERI 11 IUNIE 2021, ORA 9.00

 

      Universitatea Constantin Brâncu╚Öi din Târgu Jiu al─âturi de Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” organizeaz─â în data de 11 iunie 2021, a 5-a edi╚Ťie a Conferin╚Ťei „Cultur─â ╚Öi Civiliza╚Ťie European─â în Dimensiune Virtual─â” dedicat─â profesorilor din înv─â╚Ť─âmântul universitar, preuniversitar, studen╚Ťilor ╚Öi elevilor de liceu.

 Activit─â╚Ťile conferin╚Ťei  sunt  grupate în patru sec╚Ťiuni:

1.╚śtiin╚Ťe sociale ╚Öi umaniste

2.╚śtiin╚Ťe

3.╚śtiin╚Ťe ale educa╚Ťiei

4.Tehnologii

      Elevii pot participa în echipe de maxim trei, coordona╚Ťi de un cadru didactic, la o singur─â sec╚Ťiune din concurs. Fiecare elev/echip─â va realiza un eseu în conformitate cu sec┼úiunea aleas─â, iar prezentarea acestuia se va realiza sub forma unei aplica╚Ťii multimedia. Eseurile ob╚Ťinute vor fi valorificate în cadrul unei bro╚Öuri electronice cu ISSN.

      Cadrele didactice pot participa la o singur─â sec╚Ťiune cu maximum 2 articole. Lucr─ârile lor vor fi analizate ini╚Ťial de o comisie format─â din profesori ╚Öi speciali╚Öti din cadrul Universit─â╚Ťii Constantin Brâncu╚Öi, iar cele acceptate vor fi sus╚Ťinute/prezentate în cadrul unei conferin╚Ťe printr-o prezentare multimedia. Articolele vor fi publicate într-o lucrare tip─ârit─â/format digital cu ISSN.

     În conferin┼ú─â pot fi prezentate ┼či materiale ob┼úinute în cadrul proiectelor cu finan┼úare european─â precum Erasmus +.

       To╚Ťi participan╚Ťii (elevi, studen╚Ťi ╚Öi profesori) primesc diplome de participare. Nu se percep taxe de participare. Materialele pot fi redactate în limba român─â sau englez─â.

  Lucr─ârile participan╚Ťilor vor fi trimise pân─â la data de 07.06.2021 pe adresa liceumagheru@yahoo.com cu subiectul “CONFERINTA EUROPEANA” ╚Öi vor respecta formatul indicat în modelul de la adresa www.ctgm.ro     

 

https://gorjeanul.ro/conferinta-cultura-si-civilizatie-europeana-in-dimensiune-virtuala-la-a-v-a-editie/

 

https://scoalagorjeana.com/2021/06/15/conferinta-nationala-cultura-si-civilizatie-europeana-in-dimensiune-virtuala-la-final/