Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Concurs creaTIC

 

Concurs creaTIC

 

     Realizați un poster care să informeze elevii și profesorii din școala ta cu privire la desfășurarea unui simpozion cu privire la celebrarea Centenarului Marii Uniri a României cu Basarabia din 27.03.1918, la Muzeul Județean din localitate. Lucrările simpozionului au loc în data de 27.03.2018 ora 17 în cadrul muzeului și au ca invitați speciali un profesor de istorie  și un elev din cadrul școlii voastre. Simpozionul este organizat de către Muzeul Județean, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean și Societatea de Științe Istorice din cadrul județului vostru.

     Posterul va avea formatul A3, va conține imagini representative pentru context și va trebui să asigure furnizarea tuturor acestor informații într-o manieră estetică și eficientă. Se pot prezenta și alte informații care sunt considerate de interes.

            Cu titlu de recomandare:

       Conditii pentru un poster reușit!

      Ponderea textului  maxim 20%, elementele grafice  maxim 40% și restul spatiu liber.  Informațiile trebuie  aliniate logic. Utilizarea unui număr limitat de fonturi. Se utilizează 2-3 culori, culoarea de fond pentru tot posterul în tonuri calde.

    Fișierul va fi salvat în format pdf și va fi trimis la adresa liceumagheru@yahoo.com specificându-se autorul, profesorul îndrumător și școala de proveniență.