Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
ECO HARTA ROMÂNIA MARE

 

ECO HARTA - "ROMÂNIA MARE" (foto)

 

       Profesorii și elevii voluntari de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, alături de Asociația „Victoria Internațional” și alte 5 licee din județul Gorj: Liceul Roșia Jiu, Liceul Tehnologic Baia de Fier, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” și Colegiul Tehnic „Henri Coandă” au derulat în perioada 15.11 – 01.12.2017 proiectul ECO HARTA ROMÂNIA MARE.

      După cum știm cu toții, educația ecologică este foarte importantă în societatea contemporană; prin intermediul acesteia oamenii câștigă deprinderi, abilități, cunoștințe, de care vor avea nevoie pentru gestionarea eficientă a resurselor naturale și pentru menținerea calității mediului.

        De asemenea, școala de astăzi are datoria să-i învețe pe elevi să-și iubească țara și să respecte valorile naționale.

        Cu susținerea Centrului Național de Informare și Promovare a Turismului „Constantin Brâncușu”, a Primăriei Tg-Jiu (prin intermediul d-lui viceprimar Adrian Tudor), dar și cu implicarea extraordinară a d-lui prof. de istorie, d-l Andrei Popete Pătrașcu, elevii au realizat din dopuri reciclate de plastic harta României Mari, a României „dodoloațe”, rotunde, așa cum o știm, la 1 decembrie 1918, data Marii Uniri.

            Le mulțumim profesorilor, elevilor voluntari și celorlalți participanți la proiect!