Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Nu există sondaje definite.
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Olimpiada Națională

 

Olimpiada Națională 2013

 

 

               Faza națională a Olimpiadei de Industrie Alimentară s-a desfășurat la Colegiul Economic „Ion Ghica,, și la Colegiul ,,Grigore Antipa,, Bacău, după următorul program:

          Marți 2 aprilie 2013, ora 17 a avut loc deschiderea festivă la Teatrul Municipal  Bacovia unde au fost prezentați membrii Comisiei centrale și a Comisiei de organizare iar elevii au putut viziona spectacolul ,,Piatra din casă,, (după Vasile Alecsandri)

       Miercuri 3 aprilie 2013 a avut loc proba scrisă la care reprezentanta colegiului nostru, eleva Popeangă Manuela a obținut nota 9,20.

          Joi 4 aprilie 2013 au avut loc activități educative (excursie Bacău – Borzești –

Tg. Ocna -Slănic Moldova – Comănești –Tescani - Bacău).

          Vineri 5 aprilie 2013 s-a desfășurat proba practică a competiției, în urma căreia eleva noastră a obținut  91 de puncte, notă cu care s-a situat pe poziția 4 în clasamentul final, obținând mențiune M1.

      Sâmbătă 6 aprilie 2013 a avut loc la Teatrul Municipal Bacovia Festivitatea de premiere unde eleva Popeangă Manuela a primit diploma cuvenită.

         Profesor însoțitor pentru echipajul gorjean a fost doamna profesoară Carmen Vulpe.

 

               Faza națională a Olimpiadei Tehnologice s-a desfășurat la Brăila. Frățilescu Ionuț, elev în clasa a XI-a în cadrul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu, s-a numărat printre cei care au reușit să obțină un rezultat foarte bun la faza națională. Acesta a reprezentat instituția de învățământ la care învață la Olimpiada de „Protecția Mediului”, desfășurată săptămâna trecută, reușind să obțină punctaj maxim la proba scrisă a competiției. ,,Elevul a fost foarte bine pregătit la partea teoretică. A fost unul dintre cei mai buni elevi participanți, a primit un premiu special și mențiune I pentru munca depusă la Brăila. A reușit să obțină punctaj maxim la partea teoretică. E un copil foarte bun! Din cei patru copii care ne-au reprezentat la faza națională a olimpiadelor, trei s-au întors cu mențiune I (Luca Cristina-mentiune 1 si Frățilescu Ion-mentiune 1 si premiu special-100 puncte la proba scrisă)”, a spus Simona Pătrășcoiu, directorul adjunct al Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru”.