Pregătire practică - la nivel european
Postată de admin la 08 decembrie 2014, 10:33:35

 

Pregătire practică - la nivel european

 

          Elevii clasei a IX a din cadrul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu, specializarea Tehnician Analize Produse Alimentare, au desfășurat stagiul de I.P. la mai mulți agenți economici, printre care și la Fabrica de Ciocolată Belgiană din Buzești – Crasna.

        Scopul și obiectivele activităților au fost: formarea competențelor profesionale prin educație nonformală, corelarea cunoștințelor teoretice cu cele practice (familiarizarea cu procesul tehnologic de fabricare a ciocolatei, identificarea utilajelor folosite, identificarea aparaturii de laborator utilizată pentru stabilirea calității materiei prime), creșterea nivelului de relaționare și promovarea comunicării cu persoane din afara mediului școlar.

       La Fabrica de Ciocolată Belgiană elevii au putut observa efectiv procesul de producere al unor specialități de ciocolată, unele dintre ele fiind comandă specială ale Casei Regale a României pentru președintele ales cu ocazia investirii acestuia din 22.12.2014.