Facebook CTGM
Vremea
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
ECDL
Sondaj membri
Sunte-ți de acord cu susținerea "Bacalaureatului Perofesional"?

DA.
DA.
100% [1 Vot]

NU.
NU.
0% [0 Voturi]

Nu știu.
Nu știu.
0% [0 Voturi]

Voturi: 1
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 07 noiembrie 2012, 14:22
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Elevi antreprenori

 

Elevii de la "Magheru' învață să devină antreprenori

 

           Elevii de la "Magheru' invata sa devina antreprenori prin proiectul „Top Management SV-BI - Firme de exercițiu pentru accesul elevilor la poziții de top management, cercetare și inovare în viața profesională” POSDRU/175/2.1/S/149902.In scoala functioneaza 5 Firme de exercitiu, rezultatul muncii elevilor.

           Acest proiect este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr.2 „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul major de intervenție 2.1„Tranziția de la școală la viața activă”. Perioada de implementare a proiectului este Iunie-Decembrie 2015. Valoarea totală a proiectului este de 6 .181.870,00 lei - din care 5.322.763,16 lei - valoarea nerambursabilă acordată din Fondul Social European și 735.469,44 lei - valoarea nerambursabilă acordată din Bugetul Național. Proiectul vizează creșterea capacității elevilor cu rezultate academice bune și foarte bune din regiunile Sud-Vest și București - Ilfov de a se integra pe piața muncii în poziții manageriale de top sau în cercetare și inovare.

             Detalii la acest link.


DESCHIDERE AN ȘCOLAR 2017-2018

 

DESCHIDERE AN ȘCOLAR 2017-2018 (foto)

 

        Din nou la școală !

     Luni, 11 septembrie 2017, ora 9.00, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar 2017-2018. 

Din partea oficialităților locale au participat reprezentanți ai Primăriei Tg-Jiu, Consiliului Local Tg-Jiu, S.C. Artego S.A., Jandarmeria Tg-Jiu și Poliția Municipală.  

      Vă dorim mult succes în noul an școlar!


    Director adj.,

Prof. Vulpe Carmen

 


Scoala Europeana 2015

 

Colegiul Tehnic "General  Gheorghe Magheru" Tg-Jiu

Școală Europeană 2015

 

          În data de 16.06.2015 Colegiul Tehnic "General  Gheorghe Magheru" Tg-Jiu a fost desemnat "Scoala Europeană" în anul 2015. Premierea a avut loc la Ministerul Educației și Cercetării Științifice, din partea liceului fiind prezenți dl. prof. Buzera Marius-directorul liceului, d-na prof. Milosteanu Diana și d-na prof. Verdeș Rocselana.


EUROSCOLA

 

Concursul național pentru liceeni EUROSCOLA, 2015

 

           Echipa Colegiului Tehnic “General Gheorghe Magheru” Tg-Jiu participă la a VIII-a ediție a concursului național pentru liceeni EUROSCOLA, 2015

           Concursul se dsfășoară sub motto-ul anului european pentru dezvoltare: „Lumea noastră. Demnitatea noastră. Viitorul nostru.”

 

    Link-uri utile:

http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii.html

https://www.facebook.com/euroscolactgm


EKPHRASIS 2015

 

EKPHRASIS 2015

      La Colegiul Tehnic "General Gheorghe Magheru" din Târgu-Jiu  s-a desfășurat festivitatea de premiere din cadrul Concursului Județean de Creație "Ekphrasis", competiție aflată la cea de-a doua ediție. Aceasta s-a adresat elevilor creativi și talentați din clasele V-XII și a avut următoarele secțiuni: Creație literară și Arte vizuale. Tematica acestui concurs a vizat opera a două personalități ale culturii române – Constantin Brâncuși și Tudor Arghezi. Proiectul inițiat de cadrele didactice ale scolii-gazdă s-a bucurat de sprijinul următoarelor instituții care promovează cultura națională la nivel local: Biblioteca Județeană "Christian Tell", Secția de Artă "Iosif Keber", Liceul de Muzică și Arte Plastice "Constantin Brăiloiu", Colegiul Național "Spiru Haret".          

       Imagini de la această manifestare culturală puteți vedea aici.


Oferta educationala 2015-2016
 

 

OFERTA EDUCAȚIONALĂ 2015-2016

 

  NOU!!!

      OFERTĂ ȘCOALA PROFESIONALĂ

      Elevii de la specializarea Operator la fabricarea și prelucrarea polimerilor vor efectua stagiul de practică în Portugalia, la AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE ALCOCHETE, în cadrul proiectului european 2015-RO01-KA102-014913.

             

 

LICEU ZI:

      - Industrie alimentară - 56 locuri

                (calificarea: Tehnician analize produse alimentare)

    - Protecția mediului - 56 locuri

                 (calificarea: Tehnician ecolog și protecția calității mediului)

     - Electric - 28 locuri

                  (calificarea: Tehnician în instalații electrice)

 ȘCOALĂ PROFESIONALĂ:

       - Calificarea: Operator la fabricarea polimerilor - 28 locuri

               -bursa 200 lei /lună

               -decontare navetă

               -stagiu de practică în anul II în Portugalia

               -contract de angajare cu S.C. Artego S.A. Tg-Jiu

 ȘCOALĂ POSTLICEALĂ:

         -Tehnician laborant pentru protecția calității mediului - 28 locuri

         -Tehnician infrastructură rețele și telecomunicații - 28 locuri

         -Creator proiectant îmbrăcăminte - 28 locuri

 ȘCOALĂ DE MAIȘTRI

         MAISTRU ELECTROMECANIC, APARATE DE MĂSURĂ ȘI AUTOMATIZĂRI - 28 locuri


 
Sarbatoarea Liceului

Dublă sărbătoare la

Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu

 

           23 aprilie a marcat anul acesta o dublă sărbătoare pentru Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu: împlinirea a 40 de ani de la înființarea sa și Ziua Internațională a Cărții. Zorii dimineții prefigurau evenimentele, forfota se întețea: ca de obicei elevii au intrat în curtea școlii și au fost întâmpinați de directorul liceului, dr.ing.prof. Marius Buzera. O sprânceană ridicată înseamnă… Dar astăzi este o zi specială: conducerea școlii – Director Marius Buzera și directorul adjunct, ing.prof. Simona Pătrășcoiu alături de corpul profesoral și elevi, au depus o coroană de flori în omagiul patronului spiritual, Generalul Gheorghe Magheru. 

                                                               Citiți mai mult...


Concursul Judetean de Istorie Gheorghe Magheru 2015

Concursul Județean de Istorie

”Gheorghe Magheru” 2015

         

          Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș” Ceauru-Bălești în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Filiala Gorj a Societății de Științe Istorice, Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”,  Fundația Cultural-Științifică ”General Gheorghe Magheru” și  Asociația ȘCOALA GORJEANĂ, a organizat sâmbătă, 25 aprilie 2015, ediția a II-a  a Concursului de Istorie ”Gheorghe Magheru”. Juriul Concursului a fost coordonat  de: prof. Grigore Alexandrescu-inspector școlar-Președinte; jr. Daniel Cismașu-reprezentant al Serviciului Județean Gorj al Arhivelor Naționale-Vicepreședinte; prof. dr. Marius Buzera-director Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”-Vicepreședinte.

                                               

                                                           Citiți mai mult...


Grundtvig A new ENTRAans

Proiectul „Grundtvig A new ENTRAans” 

 

            În perioada 14-21 aprilie 2015 un grup de trei profesori de la Fundația Cultural Științifică „Gheorghe Magheru” din cadrul Colegiului Tehnic „General Gheorghe Magheru” au participat la reuniunea de proiect din Toledo, Spania, alături de organizații din Germania, Turcia, Ungaria și Spania, în cadrul proiectului Grundtvig A new ENTRans.

            Detalii aici.

Olimpiada de Industrie Alimentară 2015

 

   Olimpiada de Industrie Alimentară și Resurse naturale

 

     Ca în fiecare an, elevii de la specializarea Industrie alimentară, Tehnician Analize Produse Alimentare, au ocupat locul I la etapa județeană a olimpiadei de profil, atât la clasa a XI a (Gordin Maria Mirabela), cât și la clasa a XII a (Negrea Maria Veronica).

     Anul acesta faza națională a fost găzduită de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Craiova. Site-ul oficial se găsește la adresa:  http://olnatindalim2015.blogspot.ro/p/jurnal.html

      Eleva Gordin Maria Mirabela a obținut Mențiune I  la această fază a concursului.

   La profilul Resurse naturale si protecția calității mediului, Tehnician ecolog și protecția calității mediului eleva GOGU VERONICAcl a XI-a, a obținut LOCUL II, iar eleva NANU MĂDĂLINA, cl a XII a obținut MENTIUNE  și LOCUL I pentru cea mai bună probă practică.


Teste PISA 2015

 

         TESTE PISA 2015


          În cadrul Programului OECD-PISA Pentru Evaluarea Elevilor, miercuri 22.04.2015, între orele 10:00-14:00, va avea loc în liceul nostru susținerea Testelor PISA 2015. Din școala noastră au fost selectați să susțină aceste teste 35 de elevi de la clasele a IX-a și a X-a. 

            Pentru alte informații puteți accesa site-ul www.rocnee.eu, secțiunea PISA, iar broșura de antrenament poate fi descărcată de la următorul link:

Broșura de antrenament Teste PISA 2015